Johanna tohni wikipedia

Bio – Johanna Tohni

”Olen Johanna Tohni. 1977 syntynyt tamperelainen nainen, stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä, teatteri-ilmaisun ohjaaja, filosofian maisteri, äiti, …

“Olen Johanna Tohni.  1977 syntynyt tamperelainen nainen, stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä, teatteri-ilmaisun ohjaaja, filosofian maisteri, äiti, vuorovaikutuskouluttaja ja parvekkeelta naapurin lapsia komenteleva hullu muija.”

Johanna Tohni: Etusivu

Etusivu – Johanna Tohni

Johanna on neljäkymppinen koomikko. Äiti-ihminen, suorapuheinen ja johon monet (myös hän itse) liittävät termin: härski. Nopea puheissaan ja liikkeissään.

Riku Suokas ja Johanna Tohni yhdistivät työn ja rakkauden

10.11.2019 — Koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni kiertää Suomea yhdessä jo kolmatta vuotta ja rikkoo lavalla parisuhteen perinteisiä rajoja.

Riku Suokas ja Johanna Tohni suhteensa romanttisesta alusta

27.5.2017 — Johanna Tohni, 39, on stand up -koomikko ja käsikirjoittaja. Ennen koomikon töitä hän esiintyi improvisaatioryhmässä ja toimi kouluttajana.

Vuoden stand up -tulokas – Wikipedia

Vuoden stand up -tulokas – Wikipedia

Matti Patronen (voittaja). Antti Haapala · Ferrix Hovi · Iikka Kivi · Joonatan Pitkänen · Johanna Tohni. 2011. Heikki Vilja (voittaja). Jaakko Kilpeläinen.

Naurun tasapaino – Wikipedia

Naurun tasapaino – Wikipedia

Muut kilpailijat olivat Johanna Tohni, Joonatan Pitkänen, Marju-Nella Kivimäki, Jaakko Suomala, Nickolay Antonov, Mika Kivinen ja Joonas Korhonen.

Melkein totta – Wikipedia

Petri Kotwica … Hande, lavastemies. Johanna Tohni … järjestäjä. Rosa Salomaa … Mirka, vastaanottovirkailija. Vera Salomaa … Johanna, vastaanottovirkailija.

Koomikot ja imitaattorit – Stand up – Ohjelmanaiset Oy

Stand up -koomikko | Ohjelmanaiset

Wikipedia kertoo seuraavaa: Koomikko (myös komedienne, naispuolinen koomikko) on henkilö joka yrittää saada ihmiset nauramaan käyttäen apunaan erilaisia …

Koomikot ja muut hauskuuttajat sopivat lähes mihin tahansa tilaisuuteen. Tunnemme hyvin Suomen koomikot ja kattauksemme stand upin saralla on erittäin laaja. Varaa stand up -koomikko omaan tilaisuuteesi Ohjelmanaisten kautta!

Vuoden stand up -tulokas – Wikiwand

Wikipediasta. Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista … Joonatan Pitkänen. Johanna Tohni …

Vuoden stand up -tulokas on vuodesta 2001 järjestetty uusille stand up -koomikoille tarkoitettu kutsukilpailu, johon kutsutaan tuoreimmat nousevat stand up -kyvyt. Aiemmin kilpailun ovat voittaneet mm. Ismo Leikola ja Krisse Salminen. Vuosina 2020 ja 2021 kilpailua ei järjestetty koronapandemian vuoksi. Voittajat ja muut osallistujat: Vuoden 2022 finaali järjestettiin 21.10.2022 Helsingin Apollossa.

Keywords: johanna tohni wikipedia