Jussi lassila wikipedia

Jussi Lassila – Wikipedia

Jussi Lassila (s. 1974) on Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija ja Jyväskylän yliopiston dosentti jonka tutkimuskohteina ovat Venäjän politiikka ja …

Jussi Lassila – Jyväskylän yliopisto

Jussi Lassila — Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta

Ennen Jyväskylän yliopiston venäjän kielen ja kirjallisuuden pääaineopintoja opiskelin Tarton yliopistossa viron kieltä ja kulttuuria vuodesta 1995 vuoteen 1997 …

Jussi Lassila | FIIA – Finnish Institute of International Affairs

Jussi Lassila toimii vanhempana tutkijana Venäjä, EU:n itäinen naapuruus ja Euraasia- tutkimusohjelmassa Ulkopoliittisessa instituutissa.

Jussi Lassila (@jussi_lassila) / Twitter

Lojaaliuden brutaalit mittasuhteet – Jussi Lassila. Suurin sota Euroopassa sitten toisen maailmansodan on riehunut kohta vuoden ja sodan ällistyttävä.

Tutkija: ”Tämä ei ole Venäjän sota, vaan Putinin sota” – Iltalehti

Iltalehti

17.3.2022 — Näin arvioi ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Jussi Lassila, jonka mukaan Putinilla on edessä lähtöpassit. – Ei hän voi loputtomiin …

Tutkija: Putinille koronapandemia on ollut käännekohta …

21.4.2022 — Koronapandemia on saanut Venäjän presidentin Vladimir Putinin eristäytymään entistä enemmän omaan kuplaansa, arvioi tutkija Jussi Lassila.

Ulkopoliittisen instituutin Jussi Lassila toivoo länsimailta …

Tutkija näkee suursodan riskin – Ulkopoliittisen instituutin Jussi Lassila toivoo länsimailta kylmäpäisyyttä | SSS.fi

24.2.2022 — Tutkija näkee suursodan riskin – Ulkopoliittisen instituutin Jussi Lassila toivoo länsimailta kylmäpäisyyttä. Tekijä. SSS. -. 24.2.2022 | 15:55.

Tutkija Jussi Lassila ja sotahistorian dosentti Markku Salomaa

Ykkösaamu 16.10.2019 Venäjä on nyt kaikkien kaveri – Onko Venäjästä tulossa Lähi-idän rauhan tekijä? – René Nyberg

16.10.2019 — … tutkija Jussi Lassila. Toimittaja on Marjo Näkki. Kuuntele · Facebook Twitter Share · PrevPreviousWikipedia: Patriakkoja ja oligarkkeja.

Keywords: jussi lassila wikipedia