Lidl: Varkauden myymälä ja aukioloajat

Lidlon kansainvälinen ruokakauppaketju, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Yksi Lidl-myymälöistä sijaitsee Varkaudessa, ja tässä artikkelissa käymme läpi Varkauden Lidl-myymälän yksityiskohdat ja aukioloajat.

Varkauden Lidl-myymälä

Varkauden Lidl-myymälä sijaitsee osoitteessa:

Puistokatu 1, 78250 Varkaus

Myymälä tarjoaa laajan valikoiman tuoreita elintarvikkeita, vihanneksia, hedelmiä ja leipomotuotteita. Lisäksi löydät Lidliltä erilaisia merkkituotteita, kodintarvikkeita sekä päivittäistavaratuotteita. Myynnissä on myös Lidl:n omia tuotemerkkejä, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Aukioloajat

Varkauden Lidl-myymälä palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä. Tässä ovat sen aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 18:00
Sunnuntai 12:00 – 18:00

Ole aina tarkkana tiedoissa ja tarkista mahdolliset muutokset myymälän internet-sivuilta tai soittamalla myymälään. Aukioloajat saattavat poiketa erityisesti juhlapyhinä.

Lidl Varkaus – edullista ostamista ja laadukkaita tuotteita

Lidl Varkaus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä edullisia ostoksia laajasta tuotevalikoimasta. Lidl:n vahvaan brändiin kuuluu laatu, hintatietoisuus ja vastuullisuus. Voit luottaa siihen, että Lidl-myymälässä saat aina parhaan vastineen rahoillesi.

Olitpa sitten tekemässä isompia ruokaostoksia tai tarvitset vain nopean piipahduksen lähikauppaan, Varkauden Lidl on oikea paikka sinulle. Keskeinen sijainti, laaja valikoima ja pitkät aukioloajat tekevät siitä helposti saavutettavan ja kätevän paikan ostosten tekoon.

Yhteenveto

Lidl Varkaus tarjoaa Varkauden asukkaille ja lähialueen asiakkaille edullista ostamista ja laadukkaita tuotteita. Myymälän sijainti on keskeinen, ja se tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita, päivittäistavaratuotteita sekä kodintarvikkeita. Aukioloajat ovat joustavat, mikä mahdollistaa ostosten tekemisen myös pitkien työpäivien jälkeen.

Muista tarkistaa ajantasaiset aukioloajat ennen vierailua ja hyödynnä Lidl:n tarjoukset sekä omat tuotemerkit, jotka takaavat edulliset ja laadukkaat ostokokemukset.

Artiklen Lidl: Varkauden myymälä ja aukioloajat har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 18 anmeldelser