Nordea osinko leikkaus

Osinkosijoittajan musta torstai tarjosi ikäviä osinkoyllätyksiä

Osinkotuotto, josta voidaan puhua myös osinkotuottoprosenttina, on puolestaan osingon määrän suhde osakkeen hintaan. Suomessa osinkotuotto ilmoitetaan …

Torstai 24.10. tarjosi suomalaisille piensijoittajille ikäviä osinkoyllätyksiä. Tuona päivänä osinkojen leikkaamisista ilmoitti Nordea, Nokia ja Sampo.

Osingot » Osinkotuotto ja osinkosijoittaminen | Nordea

Täältä löydät listan kuluvan vuoden yhtiökokouksista ja osingotista. Listasta löydät yhtiökokousten päivämäärät, osinkojen maksupäivät sekä …

Yhtiökokoukset ja osingot | Katso lista – Nordea

2.2.2022 — Nordea julkisti vuoden 2021 viimeisen osavuosikatsauksensa tänään. … Viime vuonna Nordea jakoi ennätysosingot eli 0,77 euroa.

Nordea takoi kovan tuloksen – Osinko ampaisi yli …

Nordea takoi kovan tuloksen – Osinko ampaisi yli analyytikoiden odotusten | Talouselämä

25.1.2023 — Esimerkiksi Nordea-pankki tunnetaan vahvana osingonmaksajana, ja analyytikot uskovat pankin nostavan osinkoaan vuoden takaisesta.

Nordea julkisti vuoden 2021 viimeisen osavuosikatsauksensa tänään.

Analyytikot ennustavat keväälle lähes ennätyssuuria osinkoja

Analyytikot ennustavat keväälle lähes ennätyssuuria osinkoja – näiltä yhtiöiltä odotetaan suurinta osinkotuottoa – Talous | HS.fi

8.1.2019 — Jos ja kun tällainen osingon selkeä leikkaus tapahtuu, miten se vaikuttaa Sammon osingonmaksukykyyn? Inderesin kommentti. Moikka,. Nordean …

Helsingin pörssin suuryhtiöt ovat pääosin vahvassa tuloskunnossa, ja analyytikot ennustavat yhtiöiden jakavan huomattavat osingot tämän vuoden aikana. Moni kuluttajayhtiö joutuu kuitenkin leikkaamaan osinkoaan. Fortumin osinko on täysi kysymysmerkki.

Leikkaako Nordean pienenevä osinko Sammon osinkoa?

Leikkaako Nordean pienenevä osinko Sammon osinkoa? | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

EKP:n linjaukset leikkaavat Nordean odotetut osingot murto-osaansa. Ahti Terhemaa,. 16.12.2020 08:37 päivitetty 16.12.2020 15:06.

Terve, Nordean ympärillä liikkuu tällä hetkellä paljon spekulaatioita siitä, millaisen leikkauksen se joutuu mahdollisesti tekemään osinkoonsa tulevana keväänä. Jos ja kun tällainen osingon selkeä leikkaus tapahtuu, miten se vaikuttaa Sammon osingonmaksukykyyn?

EKP:n linjaukset leikkaavat Nordean odotetut osingot murto …

EKP:n linjaukset leikkaavat Nordean odotetut osingot murto-osaansa | Arvopaperi

14.5.2019 — Nordean osinkoon pelätään leikkausta, kestääkö Sampo? – Analyytikko: ”Erittäin kriittinen kysymys”. Antti Järvenpää,. 14.5.2019 09:45 …

EKP jatkaa pankkien osinkojen suitsintaa – vahvat pankit saavat maksaa osinkoa korkeintaan 15 prosenttia voitosta.

Nordean osinkoon pelätään leikkausta, kestääkö Sampo?

Nordean osinkoon pelätään leikkausta, kestääkö Sampo? – Analyytikko: ”Erittäin kriittinen kysymys” | Arvopaperi

6.2.2020 — Nordean osinkoleikkaus rokottaa myös Sammon omistajien tilipussia. Sampo aikoo pudottaa osinkoaan 2.85 eurosta 2,20 euroon.

Nordean osingonmaksukyky herättää epäilyksiä, ja myös Sampo kärsii pankin heikkoudesta. ”Keskeinen kysymys on, onko ilmiö väliaikainen vai pysyvä.”, Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén sanoo Sijoittajan viikko -haastattelussa.

Nordean osinkoleikkaus rokottaa myös Sammon omistajien …

Nordean osinkoleikkaus rokottaa myös Sammon omistajien tilipussia | Uutissuomalainen | Etelä-Suomen Sanomat

24.10.2019 — Vuosittain kasvavan osingon tavoitteesta luovuttiin. Tavoitteena on, että osinkoa maksetaan 60-70 prosenttia tuloksesta vuodesta 2020 …

Finanssikonserni Sammon tulos ennen veroja jäi viime vuonna 1,5 miljardiin euroon, kun se vuotta aiemmin oli 2,1 miljardia.

Nordea julkisti uudet taloudelliset tavoitteensa – Kauppalehti

Raju osinkopettymys – Nordea julkisti uudet taloudelliset tavoitteensa | Kauppalehti

Vuosittain kasvavan osingon tavoitteesta luovuttiin. Tavoitteena on, että osinkoa maksetaan 60-70 prosenttia tuloksesta vuodesta 2020 eteenpäin.

Keywords: nordea osinko leikkaus